søndag den 7. august 2011

En dejlig dag

Igår var endnu en dejlig dag, hvor vi var lidt rundt i Erie området, vi besøgte Tom Ridge Environmental Center, vi så strandene, havnen og marinaen og sluttede af på en bisonfarm, hvor vi fik bison-burger.

Tom Ridge Environmental Center er et center hvor man forsker i naturen og har udstillinger med fossiler m.v. og man arbejder med genbrug og genanvendelse. De havde fine udstillinger og et flot udsigtstårn. Generelt ser vi, at der er mange skilte med at ikke må smide affald og hvad bøden er, hvis det bliver opdaget.


 Og stranden med livreddere
Og til sidst besøget på bisonfarmen, da vi var nede og kigge på bisonerne kom farmeren kørende på sin meget individuelt indrettede havetraktor - og helt på lige fod med en dansk landmand var har utilfreds og høsten - der havde været for lidt regn :-)
Cheryl havde forsøgt at arrangere en sejltur på søen Erie, det gik desværre i vasken. Til gengæld havde vi den hyggeligste aften i The Petrone House - en af drengene blev sendt efter pizza og vi fandt et par hyggelige film på tv. "Hangover" og "The Blind Side". The Hangover havde jeg set før, men The Blind Side var ny for - og den var god.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar