torsdag den 4. august 2011

I Christoffers fodspor

Cheryl har en arbejdsplan, så hun arbejder fra 6.00 til 16.00 mandag, onsdag, torsdag og fredag, det betyder, at hun har fri tirsdag og at det er dagen, hvor skal besøge Christoffers High School og forhåbentlig svømmehallen med tavlen. Cheryl havde forberedt os på, at skolen kunne være lukket og at vi bare skulle kigge ind af vinduer.

Da vi kom til parkeringspladsen var der masser af biler og vores håb steg  …………… døren var åben og vi kom ind. Vi gik straks mod svømmehallen og vi mødte Coach K, som har trænet Christoffer og været med ham til States m.v. Han gav hånd og tilbød en rundvisning (hvor hans nøgler nu tillod) og ham fortalte en masse om Christoffer. Vi startede i svømmehallen, hvor vi så Christoffer navn på tavlen. Det rørte os meget,a t se hans navn og tider på tavlen og at alle huskede ham. (Christoffer slog 4 skolerekorder, mens han var her og hans navn er på tavlen indtil de bliver slået).

Vi fik set Biologi-, Chemistri- og Mathclassrooms, cafeteriet og til sidst auditoriet.
  
Efter at have sagt farvel til coach K gik vi sportspladsen, hvor så de fine forhold – kunstgræsset/turf virkede lækkert.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar