mandag den 1. august 2011

En ny dag i brandmandens tegn

Lars havde endnu en aftale med Joe Sr., de skulle besøge flere brandstationer og et brandmuseum, de forlod huset kl. 10 og vi vidste at de havde en aftale kl. 18.00, så vi vidste det ville blive en del senere inden vi så dem igen.

Da brandmændene var kørt og Cheryl arbejdede satte jeg mig udenfor i solen/skyggen med en god bog. En times tid senere kom Gladys (Cheryls mor) og inviterede mig på en køretur. Vi besøgte et Vinery, hvor vi så produktionsanlæggene, det eneste der var live, var etiketteringen. Ellers kørte vi ud på og kiggede på landbrug og området. Det var superhyggeligt og vi fik snakket rigtigt meget om mange ting.

kl. 19.30 var brandmændene tilbage - glade efter en dejlig dag, hvor de har snakket brand, brandudstyr m.m.m. Lars har selvfølgelig taget billeder først en specialitet, som er virkelig pudsig.
De havde en uniform fra Aalborg Brandvæsen.
På denne plakat kan man se hvilke lande de har haft besøg af og som har afleveret et badge. Danmark kommer snart på landkortet her også - han skal nok få sendt forskelligt materiale.


Og denne flotte orange brandbil er fra 1949 og er stadig i drift.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar