fredag den 29. juli 2011

Bilernes by

Det siger sig selv at når man rejser med Lars, skal vi også forbi bilernes by - Detroit. På nettet havde vi fundet noget som hed Henry Ford Museum, hvor skal kunne se alle bilerne. Vi kom fra Indianapolis, som vi synes var en dejlig by, ren og lækker og velholdt.

Da vi kørte ind i Detroit, så det også lovende ud:Men det var slet ikke det vi så, da vi kon und i byen, selvfølgelig var der området med de høje flotte huse, men området fra vores hotel og hele området ud til museet var en beskidt by i forfald. Grim og misligholdt - der stod ligefrem et hus som var brsat sammen. Vi oplevede byen som snusket. Slet ikke som Atlanta og Indianapolis og heller ikke gammel og med atmosfære som New Orleans.

Vi fandt Henry Ford museet og købte vores billetter, desværre for sent til "Factory tour", men skidt Henry Fords historie og alle bilerne, det skulle vi nok hygge os med.

Museet var under ombygning og de fleste af bilerne var spærret inde og nogle endda pakket ind i plastik.

 
De biler i ser var oven i købet spærret og man måtte ikke gå ind - Christoffer og Lars gjorde det alligevel :-)

Der var også nogle biler, som man kunne se, her kommer et par flotte:
Men udover dette indeholdt museet dampmaskiner, tog, møbler, fly og andre industrialiserede ting. Egentlig spændende ting, men det virkede overfladisk og med de forventninger vi kommed blev det lidt af en skuffelse-
Nå efter disse skuffende indtryk fik vi lidt mad og gik tilbage til vores hotelværelse og slapper af og hygger os

Ingen kommentarer:

Send en kommentar