tirsdag den 26. juli 2011

Shreveport

Louise er lige kommer hjem far et semester i på College i Shrevepoprt og vi har planlagt vores efter at kunne se Louises college og by. Vi kørte ind i byen i højt solskin og luftfugtigheden var noget lavere, så varmen var behagelig, selvom det var varmt. Det føles meget logisk at svede i solskin end i når det er overskyet.
Campus så ud til at være super hyggeligt med græsplæner, stier, træer imellem bygningerne. Træerne havde skilte, da de var en del af ”arboretum”. Vi skulle også finde det hus Louise havde boet i vi havde ikke oplysningen med, så  Lars brugte den varme linje og ringede til ”kilden” i Danmark. ”Far, kl. er kvart i 1!!!!” Da hun fandt ud af hvad dete handlede om dirigerede hun os til sit hus.
 Lars og Louise
Louise sagde en dag efter at være kommet hjem, at det jo ikke var det samme nu hvor eventyret  ikke længere startede når man gik ud af døren. Dedt kan jeg godt se, det må være skønt at være studerende og på sådan et Campus.
Vi skulle også besøgeLouises stamdiner, vi var ikke sultne endnu, så vi kørte til Broadwalk, det var et skønt område med 60 outlets og 20 restauranter, det var et dejligt område og vi shoppede lidt igen - vi gjorde faktisk nogle rigtigt gode køb.

Da vi blev sultne tog vi tilbage til den berømmede diner, men desværre kom vi en halv time for sent – dineren lukkede kl. 20.00. Vi fandt i stedet en burgerbar, som ikke var del af en kæde, men havde nogle helt fine burgers.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar