fredag den 22. juli 2011

En ny dag, hvor vi skal besøge Pentagon og Arlington

Pentagon er vist kendt af alle og alle ved at det er omgærdet af stor sikkerhedskontrol og det er man ikke i tvivl om når man kommer frem, Der er af masser af skilte, som fortæller at der er fotografering forbudt, man må kun fotografere mindesmærkerne. Der var også skilte med antal øjne som holdt øje med os og en opfordring om at indrapportere, hvad vi så af mistænkelige ting,
Alligevel er der billeder af Pentagon på vores ”film”, en i vores lille rejseselskab mente ikke at det kunne være rigtigt, der er jo billeder af Pentagon på Google-earth…..Det var stadig varmt, men der A/C på toiletterne….
Så videre med Metroen, vi havde læst om den gamle by Arlington, og den ville vi se, da vi kom ud af stationen holdt der en lille fin gratis bus klar til rundvisning, den sprang vi ind i.

Vi kørte igennem den lille velholdte by, som bestemt var hyggelig, men på mange områder mindede om en sydengelsk badeferieby. Men hyggeligt var det.

Og bussen holder klar til at køre os tilbage til metroen


Så mente vi at det var tid til lidt shopping og vi havde set på kortet, at i Crystal City var der 2 shopping centre, der burde da være gode muligheder. De var begge placeret så tæt på metrostationen at man via underjordiske gange kunne gå imellem centrene. Her var også A/C.
Det var så også det bedste man kunne sige om de 2 centre, de var fyldt med frisører, kunst, fastfood – alle ”mens wear” butikker var lukket, der var kun lidt ”womens wear”.
Vi fandt en restaurant, hvor vi fandt noget på spisekortet vi havde lyst til. Da vi ville bestille kendte de ikke til det der stod på spisekortet, Vi kunne kun få pizzaslices.
 Surrealistisk!
Efter indkøb af halstabletter i et Pharmacy gik vi i heden til hotellet. Vi kunne høre en brandalarm og Lars blev ”vild i varmen” og sendte os i forvejen med vores indkøb for han skulle se brandbilen.


Aftenhygge

Ingen kommentarer:

Send en kommentar