torsdag den 28. juli 2011

Køredag

Da vi kørte fra Memphis til Huntsville kørte vi nærmest kun østpå og kom ikke så meget op ad. Derrfor blev i dag dedikeret til at få ædt nogle kilometer. Målet blev Idiananapolis, hvor der er fantastisk football-hold, derudover var der nogle af os som håbede på noget god shopping :-)

Hvad laver vi når vi kører bil - i perioder er der stille, Christoffer læser eller spiller på computeren og jeg strikker og Lars kører bilen. Men det ellers bliver der snakket og grinet, bl.a. kan GPS-damen, som har amerikanske kort og men stadig taler dansk lyde helt fantastisk. Det kan vi grine helt vildt af. Andre gange løser vi Quiz-kryds fra Familiejournalens tillæg.

Kameraet har flippet, så billederne er blevet i sort/hvid - hvordan det er sket ved ingen, men det er rettet så billederne bliver i farver i morgen.Kameraet har flippet, så billederne er blevet i sort/hvid - hvordan det er sket ved ingen, men det er rettet så billederne bliver i farver i morgen.

Idag har jeg lagt mærke til lader - ja, lader som dem Bedstemor And har i Anders And bladene, der har faktisk også sådan nogle herovre. Det er ikke lykkedes mig at atge sådan et billede, men jeg prøver at fan ge en i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar