tirsdag den 26. juli 2011

Saints

Football er også i New Orleans og holdet hedder Saints og har hjemmebane i Superdome. Vi skulle naturligvis forbi The Superdome, selvom vi havde læst at vi ikke kunne komme helt ind i hallen. Det var en imponerende bygning.


Der er Saints symboler overalt i byen

Saints har stor betydning i byen, ikke mindst efter Catrina-orkanen, man skulle jo have noget at leve for og at tro på for at se livet gå videre efter katastrofen. Saints har vundet Superbowl flere gange. Senest sidste år, så det har været stort.
Selvom solen ikke skinner er der varmere end i går, det er meget varmt og fugtig, man sveder bare man bevæger sig. Så vi kan virkligt mærke, at vi er kommet til syden.
Vi kiggede også lidt mere på byens butikker, både de souvenir-agtige og de ”rigtige”. Det må da være en af byens specialiteter at have et VooDooMart J

Vi så også en af byens brandbiler, den skal vi også have med:

Og man skal også lige huske sin bil....

Vi havde lige sat kursen mod Shreveport, da det begyndte at regne, rigtigt tæt. Så tæt at det gik ud over sigtbarheden . På et tidspunkt kunne man fornemme trafikken ændre sig og Lars bremsede ned og kort efter kunne vi se en bil på hovedet med en mand inden i, Uheldet var lige sket. Der var masser af hjælpere så vi kørte videre.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar