torsdag den 21. juli 2011

Hvem klager over det triste sommervejr?

Inden vi tog fra Danmark deltog vi i koret om ønsker om bedre sommervejr og ønskede os sol og varme, men ved I hvad? Man skal passe på hvad man ønsker. Da vi ankom tirsdag aften var der varmt, men det føltes lovende.
Men vores ture rundt i går, onsdag, viste noget helt andet – vi svedte rigtigt meget, tøjet blev fuldstændigt gennemblødt af sved. Vi returnerede til hotellet, tog bad og skiftede tøj. Vi var allerede i gang med at planlægge tøjindkøb da det gjorde for hurtige indgreb i kuffertens indhold,
Vejrudsigten i aftes fortalte os at vi lå omkring 100 graders F (ca. 40 graders C).
Hver morgen får vi leveret Washington Post (lyder det ikke betydningsfuldt?) og i dag (torsdag) var overskriften ”Red-hot (and blue about it)”.  Artiklen spørger om vi synes det er varmt nu? Og fortsætter med at fortælle, at på fredag er der et højtrykssystem på vej imod Washington og området bliver det varmeste område i landet. The National Weather Service siger at det kommer til at føjes endnu varmere end termometeret viser på grund af luftfugtigheden og disse ting kombineret vil få temperaturen op på 115 graders F (ca. 46 C).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar